Skip to main content
Background

Start AI helpt
uw KMO op weg

Versterk uw bedrijf met artificiële intelligentie via ons Start AI-programma: een op maat gemaakte kickstart naar AI-adoptie in samenwerking met Agoria.

Werk samen met ons deskundig team om AI probleemloos te integreren in uw processen, leer uw mensen werken met Copilot en ChatGPT en identificeer hoe uw KMO met AI voorsprong neemt in uw sector en naar uw klanten.

U wilt voorsprong nemen met uw KMO dankzij AI, maar weet niet wat kan, of waar u moet beginnen?

In het Start AI programma werken we samen naar AI projecten die uw bedrijf versnellen en sterker in de markt zetten, en leiden we uw medewerkers op tot een efficiëntere versie van zichzelf.

Optimaliseer uw voorraad, detecteer sneller productiefouten, voer onderhoud uit vóór defecten plaatsvinden, versnel uw administratieve processen, automatiseer repetitieve taken of verbeter de ervaring van uw klanten met AI.

In dit programma brengen we uw KMO in poleposition van uw sector, door gericht met AI aan de slag te gaan.

De projecten en opleidingen die we samen als prioritair zien, starten we meteen op. Zo boeken we dezelfde winst bij uw KMO die ook bedrijven als Syncura, Griffith Foods, Bekaert en Overseas DC ervaren! 

Het Start AI programma heeft ons meteen geholpen om de juiste keuzes te maken voor onze AI-projecten. Binnen enkele maanden zagen we al een aanzienlijke winst. Dit programma is een must voor elke zaakvoerder die wil profiteren van AI.
Stijn De Backer (Zaakvoerder Hubert De Backer)

Onze agenda

 • Artboard 1. Europese benchmark

  We voeren de Europese Digital Maturity Assessment (DMA) uit, die zicht geeft op uw positie in de markt qua digitalisering. In 30min leggen we samen de lat waar we uw KMO het komende jaar over tillen.

 • Artboard Copy 5 2. Copilot opleiding

  In twee korte trainingen leren uw admin teams werken met software als ChatGPT en Copilot, om sneller en slimmer hun werk uit te voeren. Zo kan uw KMO meer klanten bedienen, en ze sneller te woord staan, zonder extra personeel.

 • Artboard Copy 2 3. Impact en prioriteit van AI

  In een eenmalige workshop detecteren we samen projecten en adviseren we over het terugverdienmodel en impact op uw KMO. Elk project is belangrijk, sommigen zijn gewoon urgenter.

 • Artboard Copy 6 4. Definitie eerste projecten

  Die belangrijkste projecten werken we uit tot een business rapport met voorbereiding, het noodzakelijke team en de beslissende ROI, zodat uw KMO hier zelf mee aan de slag kan of succesvol kan samenwerken met externe partners.

€ 1.645

Dit programma wordt ondersteund door Agoria en VLAIO. U ontvangt de totale diensten twv. bijna € 5.000, maar hoeft zelf maar een beperkt budget te investeren om succes te boeken.

Contacteer ons voor meer informatie, wij helpen uw KMO registeren en helpen samen uw KMO op weg met AI!

Ik wil starten met AI!